Vyberte si z ponuky 6845 rozprávok

Maxove dobrodružstvá 4 - Boj o mier

pridané 22.7.2015 o 18:55 do série Maxove dobrodružstvá
Zoradiť podľa:

Shadow Master sa chystá pre druhý kryštál - Kryštál letu. Jaštery sľúbia, že ho zavedú do brlohu Nebeských lovcov, ktorí obývajú čiernu sopku.

Medzitým Max s priateľmi vedení malým Nikkom sa dostanú až do Živého lesa, kde sa zoznámia s dobrotivými dinosaurami z klanu bodavých chvostov. Vodca tlupy, Starý Zap, je ich pozve, aby u nich zostali a užili si hostinu v ich krásnej farmárskej dedine.

V súčasnosti sa profesorovi Higgovi s Karem podarí postaviť stroj času, ktorý im umožní spojiť sa s Maxom. Bohužiaľ toto krátke spojenie zanechá signál, ktorého si všimne Shadow Master. A tak teraz Shadow Master pozná polohu Maxa a jeho priateľov a zaútočí.

Kráľovná Felina spúšťa útok na dedine - privedie T- Rexaa a jašterov. Pokojný a mierumilovný rod bodavých chvostov nie je schopný sa brániť, takže Leena, Twitch, Spike a mladý Nikko pomáhajú stovkám členou rodu do bezpečia. Jediný, ktorý sa postaví z rodu bodavých chvostov vedľa Maxa, je starý Zap. Max sa stretne s Felinou, ale trhavé spomienky ho vyradia z koncentrácie. Nič ale nie je stratené. Leeně sa podarí motivovať všetkých členov rodu bodavých chvostov, aby sa postavili a zúčastnili sa poslednej bitky o prežitie. Všetci sa spoja a postavia sa po boku Maxa a starého Zapa. Podarí sa im prekonať bandu kráľovnej Feliny a donútia ich ustúpiť?

Dobrodružstvá leva Maxa a jeho priateľov.
Páčilo sa vám video?
hodnoteniehodnoteniehodnoteniehodnoteniehodnotenie









Meno:
Správa:
ODOSLAŤ
ĎAĽŠIE VIDEÁ
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
(c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk